Spar både på miljøet, på arbejdskraften og få perfekte baneforhold!

Spar de frivillige

De færreste baneansvarlige står op midt om natten for at flytte vander....

Men vælger man at få installeret et automatisk pop up vandingsanlæg, med f.eks. en vandingscomputer, kan man få vandet banen om natten hvor fordampningen er mindst.

Computeren styre hvilke zoner der skal vandes og på hvilket tidspunkt. Derfor spare man på arbejdskraften og de andre frivillige der nu slipper for bøvlet med slanger og vander der skal flyttes hele tiden. Det styre vandingscomputeren.

 

Spar på miljøet

Når man bruger en vandingsmaskine skal man selv sørge for at man ikke overvande banen. Igen undgår man dette problem med et automatisk pop up vandingsanlæg. Vandingsanlægget programmeres til at vande i den rigtige mængde og i det rigtige tidsinterval. Derved bruger man ikke mere vand end højst nødvendig i det ønsket område. Det kan mærkes på både vandmåleren og miljøet.

 

Perfekte baneforhold.

Når banen bliver vandet, får græsset mere næring og bliver stærkere. Udover at græsset står flot og grønt, vil f.eks fodboldbanen blive mere slidstærk og blød.

Opnå en hjemmebane fordel. Vand f.eks lige inden en kamp for at gøre fodboldbanen ekstra hurtig. Det overrasker modstanderen og I vil dermed have fordelen.

 

Sådan siger vores kunder:

 

”Samarbejdet med Dansk Banevanding har kørt helt efter planen. Vi er bestemt meget tilfreds med resultatet, og glæder os nu over hvor let vi kan vande stadion, uden først at skulle tilslutte en vandingsmaskine. Vi kan kun anbefale Dansk Banevanding”.

Med venlig hilsen

John Ullerup-Hansen
Centerleder i Billund Idrætscenter
Kærvej 501. 7190 Billund